Barça femení
@FCBfemeni

El Barça continua amb pas ferm a la Lliga. Les blaugrana han superat el Sevilla per 0 a 4, amb tots els gols a la segona meitat, i ja tenen la mirada centrada en el partit de tornada de Champions davant el Manchester City. Marta Torrejón ha estat l’autora del gol 100 de les blaugrana a la Lliga.

Domini sense gols

Lluís Cortés, amb la mirada posada en el partit de tornada de la Champions davant el Manchester City, ha introduït canvis en l’equip titular. El Barça ha dominat la possessió de la pilota i ha buscat amb insistència la porteria del Sevilla. Oshoala i Martens han estat les futbolistes més incisives en atac, tot i que sense encert. Però ha estat el conjunt local qui ha gaudit de l’ocasió més clara per avançar-se. Payne s’ha plantat sola davant Paños, però el seu xut l’ha aturat la portera blaugrana amb el peu. Abans del descans, el Barça ha tingut la rèplica. Oshoala, en un u contra u davant Noelia Ramos, ha estavellat el xut al cos de la portera local.

El Barça posa la directa

A la sortida dels vestidors, el Barça ha anat per feina. Al minut 47, un servei de cantonada de Vicky Losada l’ha aprofitat Marta Torrejón, que ha arribat de segona línia per obrir la llauna. Una diana que ha estat el gol 100 de les blaugrana a la Lliga. Cinc minuts més tard ha arribat el 0 a 2. Lieke Martens ha etzibat un fort xut que ha tocat en la defensa local i ha acabat al fons de la xarxa. L’holandesa no n’ha tingut prou i, tot seguit, ha signat el doblet. Al minut 60, Martens ha aprofitat un refús de la portera Noelia per enviar la pilota al fons de la xarxa. La cirereta l’ha posat Bruna Vilamala. La jove futbolista ha tancat la golejada amb el 0 a 4 amb una gran rematada.