L’Espanyol va protagonitzar un inici rocambolesc de Lliga a l’estadi dels Jocs Mediterranis d’Almeria. Després d’un inici titubant, els blanc-i-blaus van agafar el timó del duel. Però el rumb va canviar radicalment a la mitja hora de joc. Arbilla va veure la segona groga i va deixar l’equip amb 10.

La segona part va començar amb domini local. Fruit d’això, Soriano va obrir el marcador després d’una jugada individual d’Edgar. L’Espanyol va intentar reaccionar però va marxar la llum a l’estadi. El partit va estar aturat més de 10 minuts. L’1-0 semblava que no es mouria. L’àrbitre ja tenia el xiulet a la boca per donar el partit per acabat. Les agulles del rellotge estaven a punt d’arribar a la una de la matinada. I va aparèixer Sergio García. El del Bon Pastor va controlar una pilota dins l’àrea i la va creuar al fons de la xarxa. Empat “in extremis” i primer punt a domicili dels de Sergio González.

UD Almería: Rubén; Michel, Trujillo, Mauro dos Santos, Dubarbier; Verza, Thomas, Edgar (Corona, min.101), Jonathan, Soriano (Teerasil, min 75) i Hemed (Thievy, min 87).

RCD Espanyol: Kiko Casilla, Víctor Sánchez, Víctor Álvarez, Salva Sevilla (Stuani, min 57), Sergio García, David López, Colotto, Caicedo (Javi López, min 46), Álvaro, Arbilla, Montañés (Abraham, min 79).

Gols: 1-0: Soriano (min 52); 1-1: Sergio García (min 103).