S’ha disputat el primer derbi d’esports electrònics de la històriaEl Barça i l’Espanyol juguen a la Rocket League. La victòria ha estat per els periquitos contra tot pronòstic, 2 a 1, ja que els blaugrana han estat el grans dominadors de la Lliga. El Barça arriba líder destacat, és subcampió d’Europa i aquest mes jugarà les finals mundials de forma presencial a New Jersey. En aquest partit no es jugava res de res, però té un nivell brutal i és difícil que un equip espanyol els pugui plantar cara però avui l’Espanyol ho ha fet i amb aquesta victòria es classifiquen per als play-off.
La lliga és l’ESL Masters, que és com si fos més o menys la Lliga espanyola de futbol, ja que aquí a Espanya n’és la més important. Els partits duren cinc minuts cadascun i es juga al millor de tres en aquesta competició, en l’RLCS, que es la lliga internacional, és al millor de cinc i en algunes finals, al millor de set.
Durant la temporada es fan uns tornejos molt importants, que es diuen DreamHack. Aquest cap de setmana el Barça en va jugar el de Dallas i va aconseguir arribar fins als quarts de final.
A Espanya hi ha un torneig de nivell que es fa dins d’una fira a Madrid que es diu Gamergy i l’Espanyol s’hi ha classificat.

El pitxitxi de la Lliga està en joc

S’ha vist un gran duel per veure qui acaba pitxitxi, ja que Bymateos, del Barça, i Zamue, de l’Espanyol, estan empatats a 13 gols. Al final el títol de màxim golejador se l’ha emportat Bymateos ja que en el derbi ha marcat un gol.

El Barça té un dels millors jugadors del món

alpha-e-sports-rocket-league

El Barça té una de les majors promeses del món, Alpha, un jugador francès que normalment a l’ESL es reserven i juga Bymateos, que és el jugador suplent.