Doncs sí, l'Europa ha anat a Palamós i n'ha tornat amb els tres punts. Una primera part dominada pels escapulats en què han pogut marcar, però ni Roberto Camacho, ni Óscar Muñoz, ni Alex Cano no han estat capaços de fer-ho. L'única ocasió clara, del Palamós: una desmarcada de Biri que Rafa Leva ha refusat. Als cinc minuts de la segona part ha marcat el Palamós, Biri ha superat la defensa i sol davant de Rafa Leva ha fet el primer. Però llavors ha arribat la reacció dels de Gràcia, amb un Oscar Muñoz sublim. Primer avís amb una rematada de cap. Al minut 58, s'ha desmarcat i primer gol d'Óscar com a escapulat. A la següent, ha pogut fer el segon, però la pilota ha anat al pal. Al minut 64, Guzman ha retallat davant de Sergio García i d'un xut sec amb la dreta ha superat Bayona. Quatre minuts més tard, Oscar Muñoz ha recuperat una pilota i d'un bon xut ha fet el tercer per a l'Europa. Al minut 78 el debutant Óscar Muñoz ha estat substituït i l'afició de l'Europa l'ha ovacionat. Els escapulats ha sabut controlar els darrers minuts i s'han endut els tres punts cap a Gràcia. PEDRO DÓLERA, entrenador del CE Europa "Hem fet el que sabem fer controlar la pilota, tenir el taiming del partit. Bé crec que els jugadors han estat espectaculars i no hem donat cap tipus d'opció al Palamós." La propera jornada l'Europa rebrà el Balaguer al Nou Sardenya.

PALAMÓS: Bayona, Raul Calvo, Ivan Díaz (Gálvez, 81′), Batanero (Jaume Duran, 74′), Ritxi (Pons, 72′), Javi Revert, Cano, Sergio García, Biri, Subi i Venzal.

EUROPA: Rafa Leva, Aitor Torres, Víctor Duran, Cano, León, Valderas, Javi Lara, Guzmán (Rovira, 88′), Diego (Delmàs, 74′), Óscar Muñoz (Epitié, 78′) i Camacho.

ÀRBITRE: Roger Sales Font (Anoia)

TARGETES: Grogues a Iván Díaz (Palamós) i Javi Lara, Valderas, León i Aitor Torres (Europa)

GOLS: 1-0 (Biri, 50′); 1-1 (Óscar Muñoz, 58′);1-2 (Guzmán, 64′); 1-3 (Óscar Muñoz, 68′).