L'Atlètic-Barceloneta torna a fer un pas més en la professionalització del primer equip. Aquesta temporada Santi Fernández serà el nou director esportiu del club. L'entrenador que més títols ha donat al club mariner s'incorpora a l'equip directiu i serà l'encarregat de dirigir l'àrea esportiva del Barceloneta. Fernández, que feia 12 temporades que dirigia el primer equip, deixa la banqueta amb nou títols de Lliga, set copes del Rei i un tercer lloc a la Lliga de Campions. L'entrenador del primer equip serà Chus Martín, que fins ara n'era el segon entrenador. Al seu costat estarà David Martín, exjugador de l'Atlètic-Barceloneta que es va retirar en acabar la temporada passada.

Amb el nou càrrec de director esportiu, Santi Fernández posat un punt i seguit a una trajectòria de 12 anys al capdavant del primer equip del CN Atlètic – Barceloneta. El tècnic aragonès va arribar procedent del RC Canoe la temporada 2001-2001 i des d’aleshores ha estat l’entrenador amb més èxits del club mariner.

Entre d’altres, Santi Fernández ha aconseguit nou campionats de Lliga, set copes del Rei i un tercer lloc a la Lliga de Campions, aconseguit el mes de juny passat a Belgrad.

El relleu de Santi Fernández l’agafarà Chus Martín. Martín era, fins ara, el segon entrenador del primer equip i màxim responsable de l’equip juvenil. Al costat seurà el seu germà, David. L’excapità de l’Atlètic-Barceloneta, que es va retirar com a jugador la temporada passada, serà l’entrenador de les categories de base i assistent del primer equip.