JUANJO GARCÍA, entrenador del CE Júpiter "Hem estat molt bé, hem tingut cinc, deu minuts que amb el gol de l'empat ens han descontrolat una mica, però hem mantingut la possessió i el resultat era ben just. La segona part, al fer cinc canvis de cop, que això no és una situació normal que no es dóna en un partit de futbol durant la competició, en comptes d'anar-nos bé, amb el tema físic i amb el tema de millorar una mica més en el joc, que és el que volíem, s'ha anat cap endarrera. Els jugadors no, crec que no han entrat amb la mateixa intensitat, i el rival ha estat millor i penso que superior." "Si, bé això de començar els entrenadors ens fa, sempre tenim una mica de por, no, sempre ens agradaria tenir un altre partit de pretemporada però jo crec que al final el jugador el que vol és competir, el que vol és que hi hagi punts en joc, i al final el jugador és molt millor. Jo crec que igual que quan jugues aquests partits, si que hi ha vegades en que penses que ja arribarà un altre moment i sobretot en accions molt puntuals, no, per tant, jo crec que per a tots i per a la gent també ja vindrà la temporada que és el que volem, la pretemporada s'acabarà, farem l'inici i a veure com ens va amb el Mollet."

El Júpiter de seguida ha encarrilat el partit, amb domini i possessió de la pilota. Al minut 19, un dels golejadors habituals, Elhadji, ha avançat els de la Verneda. Però dos minuts més tard, els de Vistalegre han estat atents i han empatat, amb un gol de Gerard. Han estat els seus minuts més inspirats de la primera meitat i han disposat d’alguna ocasió més per ampliar el marcador. A la mitja hora de joc, Elhadji ha estat objecte de penal, que ha fallat el xut, però ha recollit el rebuig del porter del Vistalegre i aquesta vegada ha encertat. Només tres minuts més tard, al 36, Poche ha ampliat l’avantatge dels gris-i-grana, i ha deixat el 3 a 1 al marcador, amb què s’ha anat al descans.

Molts canvis de jugadors del Júpiter a la segona meitat, que ha desconcertat a l’equip i no s’ha trobat còmode. El rival ha posat més pressió i intensitat i fruit de la insistència ha aconseguit marcar en el minut 63 i en el 73, un golàs d’Alberto. El Júpiter ha disposat d’alguna ocasió als minuts finals, però no l’ha transformat. Als darrers compassos de partit, Àlex ha tingut una topada amb un jugador contrari i s’ha hagut de retirar del terreny de joc encara que sembla que la lesió no és greu.