JACOB PULLEN, jugador del FC Barcelona de bàsquet "Només vull ajudar l'equip a guanyar. Ja sigui anotant, o defensant, tant si jugo dos minuts o 28, donaré el 110%." JOAN CREUS, secretari tècnic del FC Barcelona de bàsquet "Creiem que per les seves característiques es complementarà amb els altres dos bases de la plantilla, el Sada i el Marcelinho Huertas. Crec que ens poden donar molt rendiment els tres en aquesta posició i pujar el nivell que teníem fins ara. Ens pot donar velocitat en el joc, ens pot ajudar en el contraatac. És un jugador que també funciona molt bé amb el bloqueig directe i té bons percentatges de tres."

El nou base, que ha firmat per a un any amb el club blaugrana, s’ha mostrat feliç d’estar al conjunt de Xavi Pascual i ha promès comprometre’s amb l’equip tant en defensa com anotant.

Pullen serà el primer jugador de bàsquet del Barça a lluir el dorsal 00. El d’Illinois ha explicat a la roda de premsa de presentació que el motiu pel qual va triar aquest número és perquè és el que portava a la seva etapa universitària.