El CF Muntanyesa ha empatat al camp del Santfeliuenc en un partit que ha acabat amb el resultat d’1 a 1. Toro ha avançat els locals, però Dani Ruiz ha empatat per als homes entrenats per Ramon Calderé, que empaten a punts amb l’Igualada en l’últim lloc de la classificació.

El Santfeliuenc s’avança i el Muntanyesa empata

El partit ha començat molt bé per als interessos de l’equip local. Adri Toro, amb una gran jugada, ha aconseguit l’1 a 0. L’alegria per als del Baix Llobregat, però, ha durat poc. 10 minuts més tard del gol del Santfeliuenc, Dani Ruiz ha aconseguit empatar.

Després d’aquest primer quart d’inici trepidant, els dos equips han gaudit d’algunes ocasions de gol. Les més clares les han tingut els jugadors d’Andrés González. Boira i Toro han estat els més incisius en el tram final de la primera part, però el resultat al descans ha estat d’empat a un.

Segona part sense encert

A la segona part el Santfeliuenc ha posat una marxa més i a mesura que avançaven els minuts ha agafat el control de la pilota. Les oportunitats clares de Boira, David i Toro, però, no s’han transformat en gol i els de Nou Barris han defensat bé el resultat per sumar un punt en un camp complicat.