Cinquena derrota consecutiva de l’Espanyol a la Lliga femenina. Les blanc-i-blaves han perdut per 2 a 3 davant el Granadilla Tenerife en el partit corresponent a la jornada 20, que es va suspendre, en el seu moment, per un positiu per covid-19 en la plantilla blanc-i-blava.

El Granadilla sentencia a la primera part

Les coses no han pogut començar pitjor per a l’Espanyol. Al quart d’hora de partit, i després d’un primer avís de Cristina Martín-Prieto, el Granadilla s’ha avançat des del punt de penal. Koko ha estat abatuda dins l’àrea i Paola Hernández, des dels onze metres, ha fet el 0 a 1.

Amb el marcador a favor, les canàries han continuat buscant la porteria de Kelsey Dossey. Però la manca d’encert de Martín-Prieto davant la portera blanc-i-blava ha salvat l’equip de Rubén Casado de rebre un segon gol.

L’Espanyol no creava gens de perill. L’aproximació més clara, a la primera part, ha estat un xut de Nicole Odelberg Modin que ha sortit desviat. Quatre minuts abans del descans, Vamegas ha tingut l’empat amb un cop de cap, però la rematada ha anat a les mans d’Aline. L’avís ha posat en alerta les visitants. I ha estat una alerta efectiva. Un minut després, Kayla Adamek ha fet el 0 a 2 just abans de la mitja part.

Expulsió canària i gol de l’Espanyol

La segona part ha començat amb ocasions per als dos equips. Allegra Poljak, per a les visitants, i Modin i Xènia, per a les locals, han gaudit de bones ocasions.

L’última mitja hora de partit, l’Espanyol ha jugat amb una jugadora de més després que Silvia Doblado hagi estat expulsada per doble targeta groga. Les blanc-i-blaves no han desaprofitat aquest fet. Al minut 67, Cristina Baudet ha escurçat distàncies amb l’1 a 2.

Però poc ha durat l’alegria a les de Rubén Casado. Dos minuts després del gol blanc-i-blau, Cristina Martín-Prieto ha fet l’1 a 3. L’Espanyol ha mirat de retallar distàncies amb una rematada d’Anaïr Lomba que no ha acabat en gol per ben poc. Qui sí que ha aconseguit marcar ha estat Manuela Vanegas. La jugadora ha posat el 2 a 3, al minut 88.

L’Espanyol ha pogut empatar, però l’àrbitra ha anul·lat el gol de Marianela Szymanowski. Amb el 2 a 3 ha acabat el partit i les blanc-i-blaves continuen en la part baixa de la classificació.