Muntanyesa

El Muntanyesa jugarà aquest dimecres a les 19 h al camp del Santfeliuenc. El partit correspon a la 14a jornada i en el seu dia es va ajornar a causa d’un positiu de covid-19 a l’equip de Nou Barris. Els groc-i-negres necessiten reaccionar i començar a sumar pensant en la segona fase de la temporada.

El Muntanyesa necessita canviar la dinàmica

Els de Ramon Calderé, que dirigirà el seu tercer partit des que va arribar a Nou Barris, han de canviar de dinàmica de manera urgent. Cada cop és més clar que jugaran la segona fase per evitar el descens i, per tant, l’obligació és arribar a aquest tram decisiu de la temporada amb la millor predisposició possible. Els groc-i-negres són cuers i, tot i que les sensacions van millorar en l‘últim partit contra la Pobla Mafumet, no acaben de trobar la fórmula per guanyar un partit i capgirar la tònica de la temporada. L’últim partit l’equip va semblar més sòlid defensivament, però les errades es paguen cares. Ofensivament la Monta va generar més perill, però segueix sense estar encertat en la rematada final.

El Santfe vol fer un pas endavant

El Santfeliuenc no posarà les coses fàcils. Els del Baix Llobregat volen fer un salt de qualitat i escalar un parell de posicions a la classificació, fet que els permetria evitar el grup que lluitarà pel descens en la segona fase. Per tant, intentaran buscar una victòria que els ajudi a fer aquest pas endavant. De totes maneres, no arriben al partit en les millors condicions. Dels últims 21 punts que han disputat només n’han sumat cinc.