El CF Muntanyesa ha perdut a Nou Barris contra la Pobla de Mafumet per 0 a 1. Un gol de Bernat Guiu a l’inici de la segona part ha donat la victòria als tarragonins. Els de Nou Barris sumen 5 partits sense guanyar i no aixequen cap tot i jugar una molt bona primera part.

Primera part amb domini local però sense gols

El partit ha començat amb avisos dels dos equips a la porteria contrària. Segovia s’ha esforçat per no rebre el primer gol, però el Muntanyesa també ha creat perill i ha demanat penal en una jugada dins l’àrea amb Sergio García. De mica en mica, els de Nou Barris han controlat el partit el davanter del Bon Pastor i amb Joan Verdú com a protagonistes. Els homes entrenats per Ramon Calderé han posat contra les cordes als tarragonins amb l’ocasió més clara amb un cop de cap de Dani Ruiz a la sortida d’un córner que s’ha estavellat al pal. El davanter del Muntanyesa ha tornat a tenir el primer gol a les seves botes després d’una passada de Sergio García, però ha fallat davant el porter de la Pobla.

Una errada defensiva sentencia la Monta

La segona part ha començat amb una galleda d’aigua freda. Una errada de marcatge defensiu ha permès a Bernat Guiu marcar el 0 a 1 en el minut 50. Arran del gol, la Pobla de Mafumet ha estat més protagonista i a l’equip de Ramon Calderé li ha costat prendre la iniciativa. Els de Nou Barris ho han intentat però han sumat una nova derrota que enfonsa a la Monta en la classificació de la Tercera Divisió.