El Barça Rugbi ha tingut la victòria a tocar contra la Santboiana (42-45) en el duel català de la Divisió d’Honor de rugbi, però els locals han capgirat el marcador amb el temps ja acabat. Amb aquesta derrota, els de Santiago Monteagudo trenquen la bona ratxa de dues victòries en un bon inici de temporada malgrat la derrota. El partit ha estat favorable per als blaugrana des de l’inici del partit, però l’emoció s’ha mantingut fins al final de l’enfrontament, quan els de Sant Boi han aconseguit el triomf

El Barça Rugbi, letal d’inici, però la Santboiana reacciona

El Barça ha començat molt bé l’enfrontament perquè en els primers minuts se n’ha anat en el marcador (3-21) fins que la Santboiana ha reaccionat amb un assaig per tal de posar el 10 a 21 amb la transformació següent. Però els blaugrana, de blau al Baldiri Aleu, han aconseguit un assaig gràcies a un Felipe Alegría que ha corregut més de mig camp per aconseguir ampliar diferències (10-28) abans d’arribar al descans. Però els de Sant Boi no han llançat la tovallola i dos assajos més han apropat els locals al marcador (24-28) per deixar el partit obert.

Reacció de la Santboiana

Un punt de càstig de José de la Torre ha deixat el partit més emocionant encara (27-28) cinc minuts després de la represa. El Barça Rugbi, però, ha tornat a posar distància en el marcador amb un altre assaig, en aquest cas de Pau Aire, que amb la transformació ha deixat el 27 a 35. La Santboiana ha tornat a apropar-se al marcador amb un cop de gràcia en el tram final del partit, encara que el Barça ha tornat a posar-se al davant amb un altre assaig que ha deixat el marcador 37 a 42 favorable als blaugrana.

A l’últim instant del partit l’equip local ha igualat l’enfrontament (42-42) amb un assaig que ha deixat de pedra el Barça, que no s’esperava la reacció de la Santboiana. L’equipo local ha estat capaç de capgirar el marcador en l’última jugada del duel gràcies a un cop de càstig per posar el 45 a 42 definitiu.