Després d'una setmana plena d'actes i promocionant el partit amb l'etiqueta de l'autèntic derbi, ha passat el que sol succeir en aquests casos. La tensió s'ha empassat el futbol i els 2003 aficionats que han anat al Narcís Sala no han gaudit d'una bona primera part. Poves ha pogut fer el 0 a 1 després d'una gran jugada de Rovira, però Segòvia ha refusat el xut. El davanter escapulat no ha perdonat la segona que ha tingut i ha afusellat el porter quadribarrat dins l'àrea petita per anotar el 0 a 1 i, de retruc, fer embogir els seguidors graciencs. Abans del descans, Kevin Gissi ho ha intentat amb aquesta rematada tan forçada. A la represa la rivalitat s'ha fet palesa i els ànims s'han escalfat. L'Europa ha pogut ampliar diferències però ni Fran Bea, ni Montoro, ni Dot, no han pogut superar Segovia. A 12 minuts per al final, els quadribarrats han despertat i Yagüe ha estat a punt d'empatar. Ha estat l'espurna que ha encès el partit. L'Europa ha buscat la sentència però Rovira s'ha topat amb Segovia en un mà a mà i Padilla ha enviat la pilota al travesser. Els de Joan Esteva no s'han rendit i Alberto ha fet penal a Gissi. Al davanter no li han tremolat les cames i ha enganyat Gianni per deixar el definitiu 1 a 1 al marcador.

UE SANT ANDREU: Segovia, Llamas (Melo, 44′), Roca (Yagüe, 62′), Viale, Noguera, Roger Canadell, Brian, Xavi Jiménez (Hugo, 29′), Gissi, Pluvins i Rubén Carreras.

CE EUROPA: Gianni, Dot, Alberto, Cano, David López, Padilla, Rovira (Rubi, 88′), Fran Bea (Àlex Fernández, 79′), Guzman, Poves (Montoro, 69′) i Nils.

ÀRBITRE: Carlos Rodríguez Enrique (Barcelona), assistit per Carlos Eduardo Sidoine Farfan (Barcelona) i Sergio Garcia Cobos (Barcelona).

TARGETES: Grogues a Roca, Brian i Melo (Sant Andreu) i a Alberto, Cano, David López, Rovira, Fran Bea, Nils i Montoro (Europa). Vermella directa a Llamas -a la banqueta, després d’haver deixat el camp, minut 71′- (Sant Andreu).

GOLS: 0-1 (Poves, 25′); 1-1 (Gissi -p-, 91′).