L’enfrontament barceloní entre el Sant Andreu i el Catalunya ha estat molt disputat. L’equip de Kavi Aznar, però, ha hagut de treballar de valent per endur-se la victòria davant un Catalunya que lluita per fugir de la part baixa de la classificació.

El Catalunya comença dominant sota els pals: ball impecable

El primer quart el domini ha estat igualat, però les de Gabor Egedi han tingut moltes ocasions i han plantat cara a les jugadores del Sant Andreu. El marcador, al final dels primers vuit minuts, ha estat de 4 a 2. La portera visitant, Cassidy Ball, ha estat molt encertada protegint la porteria del Catalunya. En el segon període, les jugadores d’Egedi han aconseguit empatar el partit (4-4). La intensitat del partit, inesperada, ha fet reaccionar les de Javier Aznar i han capgirat el marcador 5 a 4 en arribar a la mitja part.

Les del CN Sant Andreu dominen el final de partit

L’empat de les noies del CN Catalunya, 5 a 5, ha estat al començament del tercer quart, en què la superioritat ha continuat de part de les del barri de Gràcia. Amb el gol de penal d’Elena Ruiz ha acabat el tercer quart, que deixava tot obert amb un marcador de 7 a 5. Un partit molt cos a cos entre les barcelonines.

Tal com es preveia, tot s’ha decidit a l’últim quart. Les andreuenques han plantat cara i han defensat el lideratge que ocupen a la classificació amb dos gols molt seguits (9-7). La ratxa de gols de les noies del CN Sant Andreu ha continuat fins al xiulet final, que ha deixat un marcador de 13 a 7.