El Sant Andreu s’enduu el triomf per 2 a 0 davant el Granollers. El gols de Baquero i Kuku dona els tres punts als barcelonins, que continuen a les posicions capdavanteres de la classificació.

Domini quadribarrat sense recompensa

El Sant Andreu ha tingut el control del matx a la primera meitat. Un bon tracte de pilota dels quadribarrats ha permès que el Granollers no gaudís de gaire ocasions. Els barcelonins han tingut un parell d’arribades clares. Totes dues gràcies a centrades laterals, però Kuku i Carroza no han pogut veure porteria. A més, Kilian i Ton han gaudit de dos xuts llunyans que han sortit desviats.

A la represa, tots dos equips han sortit amb una gran intensitat. El Sant Andreu, de nou, ha dominat els minuts inicials. Baquero, jugador cedit per l’Espanyol B, ha aconseguit avançar als quadribarrats. Una gran jugada individual dins l’àrea que ha finalitzat amb un xut a l’escaire. Al minut 80, Juanan ha assistit a Kuku per a fer el 2 a 0 i sentenciar el matx.

D’aquesta manera, el Sant Andreu trenca una mala dinàmica de tres partits sense guanyar, després de dos empats i una derrota. Els jugadors de Mikel Azparren es mantenen a la part alta del subgrup B.

Ton Alcover, darrer partit abans de l’operació

El migcampista quadribarrat ha jugat el seu últim partit abans de passar per quiròfan. Ton s’opera de l’espatlla aquest dilluns 14 de desembre. A priori, estarà de baixa al voltant dels 3 mesos. Una baixa sensible que el Sant Andreu haurà de cobrir per a no notar la seva absència.