El Sant Andreu ha encaixat la segona derrota de la temporada a casa de la UE Cornellà per un contundent 4 a 1. L’equip de Xavi Molist ha desaprofitat un penal a favor a la primera part i els del Baix Llobregat s’han imposat al marcador amb un gran Mateo Enríquez, autor del gol de la jornada amb un xut des del mig del camp. El conjunt quadribarrat ha retallat distàncies amb una diana de Gerard Oliva que ha servit per maquillar el resultat final del partit.

El Sant Andreu perdona i el Cornellà no falla

El primer temps ha començat amb el Sant Andreu sent dominador del joc i generant aproximacions a la porteria del Cornellà. Al minut 29, Toni Paredes ha provocat un penal que Josu no ha aconseguit materialitzar gràcies a una gran aturada de Rubén Miño. El conjunt del Baix Llobregat s’ha encoratjat després de l’errada andreuenca i Javi Serra ha connectat un xut a l’escaire per avançar al Cornellà. A un minut del descans, els locals han doblat l’avantatge al marcador amb un penal transformat per Mateo.

Obra d’art de Mateo per sentenciar el partit

Mateo s’ha vestit de mag i ha regalat el gol de la jornada a l’afició del Cornellà amb un xut vora el mig del camp superant Nil Torreguitart al minut 52 per posar el 3-0 al marcador. El Sant Andreu no ha sabut refer-se del cop encaixat i Izan González ha augmentat la golejada amb el 4-0 al minut 59. Gerard Oliva ha marcat el gol de l’honor per als andreuencs.