CN Sant Andreu, campiones de la Copa d'Espanya 2023
Jordi López / RFEN

El CN Sant Andreu ha signat una actuació estel·lar a la Copa d’Espanya Clubs d’enguany. El club de la Pere Serrat ha batut quatre rècords, un individual i tres col·lectius, i s’ha endut l’onzè títol consecutiu de de la Copa d’Espanya de Clubs que, per primera vegada, s’ha disputat en piscina curta (25 metres). Una nova exhibició de l’equip de Jordi Jou.

Els rècords del Club Natació Sant Andreu

  • Rècord absolut i de clubs de 4×200: el quartet format per Ainhoa Campabadal, Emma Carrasco, Jùlia Pujadas i África Zamorano ha completat la prova amb un temps de 7.51.70, i ha superat l’anterior millor marca per dues centèsimes, també ostentada pel CNSA.
  • Rècord absolut en 100 estils individuals: Emma Carrasco, nedadora del CN Sant Andreu, ha arrabassat el rècord a la seva companya Àfrica Zamorano. La lleidatana ha aconseguit un temps de 59.26, superant els 59.99 que fins ara constituïen la millor marca de la prova.
  • Rècord d’Espanya absolut de 4×50 estils: l’equip format per Lidón Muñoz, Alba Guillamón, Jessica Vall i Marta González Crivillers ha estat l’encarregat de trencar un rècord que ja ostentava el mateix CN Sant Andreu. El quartet ha establert la nova millor marca en un temps de 1.48.06.
  • Rècord d’Espanya absolut i de clubs 4×100 estils: el CNSA ha registrat un temps de 3.56.33, rebaixant d’aquesta manera els 3.56.94 del mateix CN Sant Andreu a Palma 2021. El quartet encarregat de superar la marca ha estat el format per África Zamorano, Jessica Vall, Emma Carrasco i Ainhoa Campabadal.
copa d'espanya de clubs CNSA 11
Foto: @RFEN_Oficial

Onzena Copa d’Espanya de Clubs consecutiva per al CNSA

Amb la d’aquesta edició, el Club Natació Sant Andreu ha sumat la seva onzena Copa d’Espanya de Clubs consecutiva. La superioritat del club de la Pere Serrat ha estat aclaparadora, aconseguint la victòria amb 653 punts i amb més de 200 punts de marge respecte al subcampió; el Gredos San Diego.