pito renovacio fcb futbol sala 2027

El Barça de futbol sala ha lligat la renovació del seu jugador més en forma. Pito, que acabava contracte aquest estiu, ha allargat la vinculació amb el club blaugrana fins al 2027. Si el pivot de Chapecó, de 32 anys, els acaba complint haurà vestit els colors del Barça durant sis temporades. “Tant de bo en siguin moltes més”, desitja l’astre blaugrana. D’aquesta manera, el club s’assegura el seu jugador franquícia i l’home que ha de ser el pal del projecte.

Pito anhela ampliar el palmarès amb el Barça

Jean Pierre Guisel Costa, “Pito”, va aterrar al Palau l’estiu del 2021 procedent del Movistar Inter. Des d’aleshores, el brasiler ha contribuït a guanyar una Champions League (2022), dues Lligues (2022 i 2023), dues Supercopes d’Espanya (2022 i 2023), una Copa del Rei (2023) i una Copa d’Espanya (2022). A més, el pivot de Chapecó és el millor jugador de la Lliga. “Vull guanyar totes les Champions que venen”, sentencia. La primera opció podria ser el mes de maig del 2024 en què el Barça disputarà la fase final de la màxima competició continental a Erevang (Armènia).

Hi ha renovacions a la vista?

A la plantilla del primer equip del Barça de futbol sala, hi ha un bon reguitzell de jugadors que acaben contracte aquest estiu. Els dos porters —Dídac Plana i Miquel Feixas—, el tanca André Coelho, els ales Juanjo Catela i Sergio Lozano, i els pivots Ferrao i Álex Yepes. La voluntat del club és renovar el gran gruix d’aquests jugadors si els requisits econòmics s’adeqüen a les possibilitats de l’entitat. A més, la direcció esportiva està mantenint converses amb l’entrenador, Jesús Velasco, que també acaba contracte el 2024 per prolongar el seu vincle amb el Barça.

Era el meu objectiu principal. Volia renovar amb el millor club del món”
Pito