sandro rosell joan laporta

Sandro Rosell, expresident del FC Barcelona, ha repassat l’actualitat del Barça i els seus plans de futur com a possible alcaldable de Barcelona en una entrevista a Catalunya Ràdio. Durant l’entrevista, Sandro Rosell no ha volgut entrar en gaires detalls de la gestió que està fent el president actual del Barça, Joan Laporta, però sí que parlat de la seva relació: “Laporta i jo tenim una relació molt especial, que ningú no entén excepte nosaltres. Mai no parlaré ni a favor ni en contra d’ell”. Rosell també ha reconegut que “ara fa temps que no parlo amb Laporta”.

Sandro Rosell parla de Messi i la gestió de Bartomeu

L’expresident blaugrana també ha parlat del que va ser el seu vicepresident i després president culer, Josep Maria Bartomeu: “Bartomeu i jo no som la mateixa cosa. Això del bartorosellisme no m’agrada. A tots dos ens va votar el soci i cadascú va gestionar el club a la seva manera. Pot ser que la seva política de contractes amb els jugadors fos exagerada. Amb la gestió de la massa salarial soc crític, però no amb la gestió general, van doblar els ingressos i la pandèmia ho va descontrolar tot”.

Sobre Leo Messi, Sandro Rosell ha explicat que “Messi ha estat el millor de la història, però el Barça està per sobre de Messi. No sé si jo l’hagués pogut retenir, ser president del Barça és molt difícil, al Barça cada dia hi ha una bomba i s’han de prendre decisions molt difícils”.