La plantilla del Barça ha celebrat el 25è títol de Lliga i el 30è de Copa. Els carrers s’han omplert d’aficionats amb ganes de celebrar el doblet. Els jugadors, a dalt del tradicional autobús descobert, han recorregut els carrers de Barcelona per celebrar amb l’afició els títols guanyats.

Celebració especial per a Iniesta

El jugador manxec ha celebrat els últims títols del Barça després que anunciés que deixarà el club a final de temporada. Els aficionats han aplaudit el jugador, que després de tota una vida al Barça s’ha mostrat reflexiu i sentimental durant tota la rua.

La rua ha començat el recorregut al World Trade Centre. Tot seguit s’ha enfilat per l’avinguda del Paral·lel, un carrer que estava ple d’aficionats que volien veure els seus ídols. A continuació ha agafat la ronda de Sant Pau, el carrer del Comte d’Urgell i l’avinguda de Sarrià, fins a arribar a la plaça del Doctor Ignasi Barraquer, on ha acabat el trajecte.

Els jugadors s’ho han passat molt bé

A dalt de l’autobús, els jugadors s’han deixat veure contents, tirant confeti als aficionats i altres coses com les sabatilles del tècnic, Ernesto Valverde.

A diferència d’altres anys, aquest any la festa no ha acabat al Camp Nou.

Els carrers s’omplen d’aficionats

Els carrers de Barcelona s’han omplert d’aficionats que han volgut apropar-se als seus ídols. Un ambient de festa i celebració.