PEDRO DÓLERA, entrenador del CE Europa "Estan molt ben armats darrere i tenen molt bona sortida de pilota, gent amb molta definició i amb un entrenador que ja és la tercera temporada amb què ha fet un equip a la seva mida." JUANJO GARCÍA, entrenador del CE Júpiter "Un rival que juga molt bé a futbol, que té gent molt jove, que té presa molt bé la mida al seu camp, i que intentarà continuar amb aquesta dinàmica positiva que d'aquests dos darrers anys de play-off." MANOLO GONZÁLEZ, entrenador del CF Muntanyesa "El que és bo del camp del Vic és que és un camp gran i nosaltres ens agrada. Però serà un partit complicat, com tots a Tercera, un bon equip i intentarem jugar el millor possible, fer el nostre futbol i mirar de treure-hi tres punts."

Europa – Rubí ( diumenge 19 h )

L’Europa vol continuar en la zona alta de la classificació. Els escapulats necessiten un canvi de xip i aprendre a controlar el tempo del partit. El Rubí és un equip que no es tancarà al darrere. Els graciencs recuperen Rovira, Epitié i Leva seràn dubte fins a l’últim moment i Iván serà baixa.

Pobla de Mafumet – Júpiter ( diumenge 12 h )

El Júpiter vol continuar la bona ratxa i sumar en un dels camps més difícils de la categoria. Els de La Verneda continuen la lluita per la permanència amb les baixes de Tonet per lesió i Eladji per sanció.

Vic – Muntanyesa ( diumenge 18 h )

Després d’un inici amb dubtes el Muntanyesa vol repetir el triomf a casa de la setmana passada ara al camp del Vic. L’entrenador Manolo González recuperarà a dos jugadors importants: Suriñach i Héctor Miguel.