L'any 2013 marxa deixant-nos dos grans mundials a la ciutat. D'una banda el d'handbol, en què la selecció espanyola es va proclamar campiona del món, i de l'altra el de natació. El Planeta Aigua va suposar l'esclat de la natació sincronitzada i Ona Carbonell, el del waterpolo femení, campiones del món, i la consolidació de Mireia Belmonte. L'aigua també va veure com l'Atlètic-Barceloneta guanyava la vuitena Lliga consecutiva i la medalla de bronze a la Lliga de Campions. En canvi, a Europa, el fracàs va ser per a les seccions del Barça. Cap no va aixecar el màxim títol europeu. L'handbol va perdre la final i però va aconseguir la Lliga, la Supercopa, el Mundial de Cubs i la Copa Asobal. En bàsquet, l'únic títol va ser la Copa del Rei. En futbol sala, la Lliga, la Copa d'Espanya i la Copa. I en hoquei patins només la Supercopa. Tot el contrari de Club Voleibol Vall d'Hebron. L'equip femení va guanyar la Copa Princesa i va aconseguir l'ascens a la Superlliga femenina. També va proclamar-se campió d'Espanya, el boxador Sandor Martín. El de Nou Barris va ser el millor en la modalitat de pes superlleuger. Títols nacionals també va guanyar el Reial Club de Polo d'hoquei herba. L'equip entrenat per Carlos García Cuenca recordarà l'any pel doblet: Lliga i Copa. I un any més, l'atletisme ha trencat rècords i ha demostrat que Barcelona vol córrer. La Marató de Barcelona va superar els 18.000 participants i ja és considerada la quarta millor d'Europa. En canvi, els X-Games, que van venir per segona vegada a la ciutat, no es faran el 2014. La cadena televisiva IESPN va decidir que només es faran als Estats Units.