Amb l'empatx dels torrons ahir, tant el Barça com el Gran Canària no van jugar un bon partit de bàsquet. El Barça va ser el menys dolent i es va endur una victòria de tràmit per 62 a 52. Els homes entrenats per Xavi Pascual no van tenir un bon percentatge de tir i malgrat tenir un bon inici van arribar al descans amb un marcador molt baix, 27 a 20. En la segona part, els blaugrana van mantenir l'avantatge per acabar amb una victòria important perquè s'allunyen del Gran Canària en la classificació però amb el cap al partit de demà diumenge a la pista del Reial Madrid. ANTE TOMIC, jugador del FC Barcelona "Tuvimos muchos tiros fallados por debajo de la canasta y tiro exterior pero con una buena defensa hemos conseguido ganar el partido." VÍCTOR SADA, jugador del FC Barcelona "El partit de diumenge les dues coses has de fer bé, en un camp difícil has d'estar bé en defensa i estar bé en l'atac." XAVI PASCUAL, entrenador del FC Barcelona "Estem millor, estem més sòlids, la regularitat i la solidesa en el nostre esport van molt relacionats i la veritat és que crec que estem molt més sòlids en totes les coses del joc, no?"

FC Barcelona: Huertas (5), Navarro (9), Papanikolau (6), Nachbar (7), Tomic (6) —cinc inicial—; Dorsey (6), Sada (-), Abrines (2), Oleson (5), Lorbek (12), Lampe (-) i Pullen (4).

Gran Canària: Bellas (5), Hansbrough (9), Beirán (-), Báez (15), Tavares (3) —cinc inicial—; Oliver (7), Newley (2), Borovnjak (-), O’Leary (4) i Martín (7).

Parcials: 18-9, 9-11, 15-15 i 20-17.