Florence Kiplagat va rebaixar en tres segons el seu propi rècord del món de mitja marató per segon any consecutiu i el va deixar en 1:05:09. Al març, a la marató no va haver-hi rècord, però més de 19.000 corredors s'hi van inscriure, tot i que van acabar-la 15.387. El 25 de març, el Portal de la Pau va veure com el Cheminées Poujolat guanyava amb rècord, poc més de 84 dies, la tercera edició de la Barcelona World Race, la volta al món a vela a dos sense aturades ni assistències. Montjuïc va tornar a ser l'escenari de l'etapa final de Volta Ciclista a Catalunya amb victòria de Valverde. La prova se la va endur Richi Porte. Dels millors ciclistes als millors especialistes d'esports extrems, que es van donar cita al Fòrum al juny. Al setembre, un altre any el Reial Club de Polo va ser l'escenari del Concurs de Salts Internacional, amb la presència del bo i millor del món de l'hípica. També els millors patinadors sobre gel del món van tornar a fer vibrar el públic barceloní al desembre amb l'espectacle de l'ISU Grand Prix. El japonès Yuzuru Hanyu va aconseguir la millor puntuació de la història en una actuació per emmacar.