El conjunt gallec va posar contra les cordes els de Marc Carmona en la primera part. El partit va començar amb el gol de Quintela i la resposta blaugrana de Tolrà. Però dos gols seguits dels locals. Catela i Iván Rumbo van situar el 3 a 1 en el marcador. A partir d’aquí, reacció del Barça. Abans del descans amb el gol d’Aicardo, i tornant dels vestidors, el recital. Dos doblets, un de Tolrà i l’altre de Batería, amb golàs inclòs, van deixar el duel gairebé resolt amb un 3 a 6. La golejada la va certificar Dyego amb el setè, i en l’últim minut Antonio Díaz va maquillar el resultat amb el 4 a 7.

Santiago Futsal: Vara, Pablo Mel, Catela, Tallon, Quintela –cinc inicial–, Iván Rumbo, Antonio Diz, Álex Diz i Hugo Sánchez

FC Barcelona Lassa: Cristian, Aicardo, Dyego, Saad, Wilde –cinc inicial–, Marc Tolrà, Gabriel, Lin i Bateria

Gols: 1-0 Quintela min 6, 1-1 Tolrà min 7, 2-1 Catela min 8, 3-1 Iván Rumbo min 12, 3-2 Aicardo min 18, 3-3 Tolrà min 23, 3-4 Bateria min 30, 3-5 Bateria min 30, 3-6 Tolrà min 32, 3-7 Dyego min 35, 4-7 Antonio Diz min 39.