© Casa de S.M. el Rey

El rei Felip VI ha rebut aquesta tarda al Palauet Albéniz de Barcelona els medallistes espanyols de natació en els Mundials de Doha 2024 i en els campionats d’Europa de waterpolo d’Eindhoven i Zagreb. Aquesta trobada amb el rei ha estat encapçalada pel president del Consell Superior d’Esports, José Manuel Rodríguez Uribes, i pel president de la Reial Federació Espanyola de Natació, Fernando Carpena.

Reconeixement del rei Felip VI als podis de Doha, Eindhoven i Zagreb

En aquesta trobada a Barcelona, el rei ha volgut reconèixer la feina feta als Mundials de Doha, en els quals Espanya va pujar al podi en totes les disciplines a concurs. Un or i una plata en natació; quatre medalles en natació artística; dos en waterpolo, amb bronzes en l’equip masculí i l’equip femení; bronze en salts sincronitzats, i plata en aigües obertes. També per l’aconseguit a l‘Europeu de waterpolo de Zagreb, on la selecció masculina va aconseguir l’or i, a Eindhoven, on la femenina va obtenir la plata.

A aquest acte hi han assistit tots els nedadors i nedadores medallistes, a excepció d’Hugo González, campió del món de 200 metres esquena, que és als Estats Units; i Adrián Abadía i Nico Garcia, bronze en salts de trampolí, que són a Berlín.