La continuïtat de Raúl de Tomás amb l’Espanyol la temporada vinent no està garantida. Ho ha dit el conseller delegat del club, Mao Ye Wun, ja que “ell te una clàusula de rescissió i, si la paga, no hi podrem fer res”. Ye Wu no ha dit en cap moment que preferiria que el davanter es quedés el curs que ve.

El futur de RDT

Després de l’enganxada que va tenir Raúl de Tomás amb Vicente Moreno després del partit entre l’Espanyol i el Reial Madrid, el nom del davanter ha estat en les converses dels aficionats blanc-i-blaus. I durant la presentació de l’acord entre l’Espanyol i Crypto Snack, el nom del madrileny hi ha estat molt present. El conseller delegat del club, Mao Ye Wu, ha assegurat “no pot garantir ningú que RDT continuï. Hi ha una clàusula de sortida i si algú la fa efectiva, nosaltres hi podrem fer poc”.

Respecte a l’incident entre el jugador i l’entrenador, Vicente Moreno, quan va ser substituït al Santiago Bernabéu, el CEO del club considera que “no cal fer un gra massa de fets puntuals. Pots tenir una discussió o una discrepància dins d’un vestidor però això entra en la normalitat d’un equip”.