Madrid Espanyol

L’Espanyol ha perdut davant el Madrid per 4 a 0. Amb aquesta victòria, els blancs es proclamen campions de Lliga. Els blanc-i-blaus no han pogut fer res davant un equip d’Ancelotti ple de suplents. Els de Vicente Moreno segueixen sense assegurar-se la permanència.

L’Espanyol no pot amb Rodrygo

Primers minuts sense un dominador clar. Això sí, la primera ocasió clara ha estat per al Madrid. Mariano, un dels teòrics suplents que han sortit a l’11 inicial, ha rematat al pal. L’Espanyol ha passat a controlar el joc amb l’equip de Carlo Ancelotti que esperava al darrere i Raúl de Tomás ho ha provat des de fora de l’àrea amb un xut que ha rebutjat Courtois. Ha continuat el domini altern i Mariano, de cap, ha rematat ajustat al pal. Els blancs han anat despertant i Rodrygo ha marcat l’1 a 0 a la mitja hora de joc. El gol ha donat ales als madrilenys i Cabrera ha estat providencial evitant una rematada dins l’àrea de Mariano. Abans del descans el Madrid ha ampliat l’avantatge. Rodrygo, que ha robat la pilota en una bona pressió, ha definit bé davant Diego López i ha marcat el 2 a 0.

El Madrid, superior

L’Espanyol ha sortit amb ganes de retallar diferències, però el Madrid, en un contraatac, ha sentenciat el partit. Asensio ha marcat el 3 a 0. El cop ha afectat els blanc-i-blaus, que s’han sentit incapaços de reaccionar. De fet, l’àrbitre ha anul·lat un gol a Isco per fora de joc posicional de Rodrygo. Benzema, que ha entrat a la segona part, ha estat l’encarregat de marcar el 4 a 0.