Sempre és clar i, aquest diumenge, a més, ha estat contundent. L’entrenador del CF Muntanyesa, Raúl Paje, s’ha desfogat després del partit a Can Peixauet en què s’han acabat repartint els punts contra l’FE Gramenet (2-2) després d’haver marxat al descans amb un còmode 0 a 2 amb dues dianes del capità Fernando Velillas.

Paje ha considerat “inconcebible” haver empatat un partit que, en lloc de considerar haver sumat un punt, té clar que “hem perdut dos punts”. I afegeix que “els hem perdut per culpa nostra“. L’entrenador ha lamentat que “hem engegat a rodar la feina de quatre dies”, en què, ha assegurat, “hem dedicat molts minuts a les jugades a pilota parada”, que és com la Grama ha consumat l’empat.

Un “equip mediocre”

Raúl Paje ha explicat que la Monta “som un equip molt treballat i treballador”, del qual ha destacat que “volem mantenir la categoria”, i ha lamentat que els jugadors hagin deixat escapar la victòria. Paje sabia que “els primers 20 minuts de la represa hauríem d’aguantar l’aiguat” amb la pressió de la Grama, que amb el 0 a 2 buscava obrir forat, però una altra cosa és “relaxar-se”. I ha sentenciat: “Quan aixequem el peu de l’accelerador som un equip mediocre”.