El Muntanyesa ha empatat a dos al camp de la Fundació Esportiva Grama. Dos gols del davanter Fernando Velillas a la primera part no han estat suficients perquè l’equip de Nou Barris s’emporti la primera victòria fora de casa. Guillem Trilla i Cevallos a la segona part han empatat de cap amb una Monta dèbil en el joc aeri.

Velillas marca la diferència

La Grama ha aconseguit el control del joc des del primer minut davant un Muntanyesa tancat, sense patir i esperant la seva. 10 minuts ha trigat a tenir-la. Marc ha tret una falta ràpidament i ha posat l’equip a córrer. Velillas ha rebut a la banda esquerra a l’altura del mig del camp i se li han il·luminat els ulls pensant en la seva jugada predilecta. Conducció cap a dins, ball a la frontal de l’àrea per trobar l’espai i pilota rasa al primer pal. 0 a 1 al minut 10 en la primera aproximació dels de Raúl Paje.

Els colomencs han seguit amb el seu pla de partit davant una Monta ben tancada que només els permetia xuts llunyans. La majoria, sense perill, i els que han trobat porteria s’han topat amb un Mourin molt inspirat. Aquest guió l’ha tornat a trencar Fernando Velillas. Múrcia ha guanyat una pilota aèria, l’ha baixada, ha alçat els ulls i ha vist tot sol al segon pal el capità, que només ha hagut de posar el cap per fer el segon. La Grama ha tingut l’1 a 2 només treure de mig camp, però no ha encertat a la porteria i els de Paje han marxat amb avantatge al descans.

El joc aeri condemna la Monta

A la represa, la Grama ha posat una marxa més i ha escurçat distàncies a pilota aturada en el minut 55 amb un cop de cap de Guillem Trilla després d’una centrada de Roger. Els locals han renovat l’energia i s’han fet amos de la pilota. Un cop de cap de Montalbán ha estat a punt de ser l’empat, però Eric Mourin ha aturat el que semblava el segon gol colomenc. La debilitat dels de Nou Barris era per aire i la Grama ha insistit a crear perill amb centrades per la banda dreta de Marc Rodríguez. Mourin també ha estat providencial aturant un xut a boca de canó de Cevallos. El Muntanyesa també ha creat perill amb un xut de Velillas i un contraatac que Mulero no ha pogut finalitzar amb encert. En el minut 86, Cevallos ha empatat, altra vegada de cap, per posar el 2 a 2. Moyano ha estat expulsat amb un cop de colze però el Muntanyesa ha gaudit de la darrera ocasió amb un xut de falta de Velillas que ha acabat al travesser.