PSV - FC Barcelona, setzens anada Champions
@FCBarcelona_cat

El Barça ha encarrilat l’eliminatòria dels setzens de final de la Women’s Champions League després de guanyar en el partit d’anada el PSV Vrouwen per 1 a 4. El partit s’ha disputat al PSV Campus d’Eindhoven. Les blaugrana han aconseguit 13 gols en dos partits.

Un PSV desafortunat el primer temps

Jennifer Hermoso ha aprofitat una centrada de Marta Torrejón i una errada de la portera holandesa per fer el primer gol de les blaugrana. Només havien passat 3 minuts i les jugadores de Lluís Cortés ja guanyaven per 0 a 1. El Barça ha continuat buscant el gol. Al quart d’hora de partit, Mariona ha xutat per sobre el travesser de la porteria del PSV. També ha tingut opció Oshoala dos minuts més tard, però el seu xut també ha sortit desviat.

Després d’aquest seguit d’ocasions, el Barça ha baixat un pèl la pressió i el PSV Eindhoven ho ha aprofitat per fer alguna jugada de perill, però sense gol. En el tram final del primer temps, les blaugrana han tingut algunes ocasions. Abans de la mitja part Marta Torrejón podria haver fet el segon però la defensa holandesa l’ha salvat. En canvi, en temps afegit del primer temps, una centrada de Leila l’ha rematada Van den Berg a la seva pròpia porteria. Amb el 0 a 2 s’ha arribat al descans.

A la segona part, la sentència

Després del descans, el Barça ha continuat tenint ocasions. Marta Torrejón, a la sortida d’un còrner, ha rematat a les mans de la portera holandesa i la posterior rematada de Lieke Martens ha sortit fora. El PSV ha tingut alguna ocasió en aquest tram inicial, però han estat més per una errada de Sandra Paños que per un encert de les holandeses.

Després de l’oportunitat, el PSV ha anat a buscar el gol. Ho han intentat Pereira i Levels però sense encert. Tot el contrari del Barça. Al minut 66, Oshoala ha aconseguit el tercer després d’aprofitar una excel·lent passada de Torrejón. Deu minuts més tard ha arribat el 0 a 4. Ha estat un gran gol de Martens aprofitant una molt bona centrada de Graham.

En temps afegit, el PSV ha aconseguit el gol. Smits, al minut 88, ha fet el definitiu 1 a 4.