polo hoquei herba guille fortuño ehl

El Polo ha fregat la sorpresa en els quarts de final de l’Euro Hockey League. Els barcelonins, que arribaven a la cita amb dues baixes molt sensibles i les cames molt carregades a causa de l’atapeït calendari, han fet un partit molt seriós contra el Pinoké, però un solitari gol de Joep Troost els ha sentenciat. De fet, el Polo ha estat dominador en molts trams del partit i ha plantejat un duel de tu a tu contra el campió neerlandès, però no ha sabut traduir en gol les poques oportunitats que ha tingut. El conjunt de la Diagonal diu adeu a les aspiracions a la màxima competició continental amb el cap ben alt.

Massa càstig per a un bon Polo

El Polo ha fet dos primers quarts de partit molt bons. La solidaritat defensiva i el desplegament físic dels barcelonins ha evitat qualsevol opció d’atac d’un Pinoké que només ho ha provat amb un llançament de penal córner d’Alex Hendrickx que ha marxat desviat. A l’altra àrea, la resposta del Polo l’ha protagonitzat Alex Reyné amb un xut de revés que tampoc ha servit per obrir la llauna. En el segon període, Marc Reyné també ho ha intentat amb una jugada individual que ha malbaratat el porter Hidde Brink. Quan més sencer estava el Polo i més presència adquiria sobre el camp, el Pinoké s’ha avançat. Joep Troost ha resolt, a l’equador del primer període, una pilota embolicada dins l’àrea per fer l’1-0.

El Polo creix, però no troba el camí del gol

El Polo ha crescut progressivament a mesura que han passat els minuts. Sense trepitjar massa l’àrea rival ni aprofitar una superioritat de dos minuts fruit d’una targeta verda a Marlon Landbrug, però sent molt millor que el seu rival. El Pinoké s’ha dedicat a especular durant molts minuts i el Polo ha estat a punt de fer-li-ho pagar. Marc Recasens ha relliscat en l’únic llançament de penal córner que ha tingut el conjunt de la Diagonal i Yannick Van der Drift no ha sabut fer l’empat amb una rematada al segon pal quan el porter no estava sota la seva porteria. Quan li han faltat les forces al Polo, el Pinoké ha crescut i ha disposat d’un segon penal córner que Hendirckx tampoc ha sabut traduir en gol. Els barcelonins, en un últim rampell, han tingut una darrera opció de penal córner. L’1-0 ja no s’ha mogut. L’aventura europea del Polo s’acaba, però l’equip de la Diagonal ho pot dir amb el cap ben alt.