Ronald Koeman riu a la sala de premsa

Miralem Pjanic, exjugador del FC Barcelona, ha carregat amb duresa contra Ronald Koeman i la gestió que va fer el neerlandès quan dirigia el Barça. En una entrevista al programa ‘Què t’hi jugues?’, de la Cadena SER, Pjanic ha criticat la preparació de Koeman: “Em vaig quedar molt sorprès amb els entrenaments de Koeman. No hi havia intensitat, ni tàctica, ni idees… no preparàvem els partits.”

En aquest sentit, Miralem Pjanic ha comparat la feina de Koeman en les sessions preparatòries amb les de Xavi Hernández, actual entrenador del Barça: “Amb Xavi Hernández he vist una preparació com les que he fet a altres clubs com la Juventus. Hi ha molta diferència, els entrenaments tenen molta intensitat i l’entrenador i l’staff van ser clars amb els jugadors dient-nos que aquest any es correrà i s’entrenarà al màxim.”

El rol de Pjanic amb Koeman

Miralem Pjanic també ha lamentat que la seva arribada al Barça coincidís amb la de Ronald Koeman a la banqueta culer. “En el meu primer any amb Koeman vaig passar-ho molt malament. No vaig tenir la possibilitat de demostrar a l’entrenador que era part de l’equip.”