recorregut triatló barcelona 2022

El Triatló de Barcelona 2022 es disputarà el 9 d’octubre i ja es coneix el recorregut de la prova. La competició es disputarà íntegrament a la façana marítima en les tres modalitats que hi ha: la platja de la Mar Bella, el front del litoral i el carrer de la Marina seran els escenaris més destacats de la prova. En aquesta pàgina pots consultar el recorregut del Triatló de Barcelona 2022 en un mapa, amb tots els carrers per on passarà la cita esportiva.

DIRECTE | Triatló Barcelona 2022
Mira la prova en directe

Recorregut del Triatló Barcelona 2022: tres distàncies diferents

Totes tres modalitats es disputaran en un mateix circuit. En el cas de la natació, els triatletes faran recorreguts més llargs o més curts depenent de la distància, mentre que la prova ciclista i l’atlètica tindran el mateix circuit i variarà el nombre de voltes que caldrà fer.

El Triatló de Barcelona 2022 tornarà a convertir-se en una de les proves esportives més esperades pels esportistes de la ciutat. La cursa es disputa en tres modalitats diferents:

Triatló Barcelona 2022: Inscripcions, recorregut, data i tot el que cal saber
T’oferim una guia amb tot el que cal saber sobre el Triatló de Barcelona 2022, que es farà aquest 9 d’octubre

Modalitat olímpica

Modalitat esprint

Modalitat superesprint

Les proves del triatló de Barcelona 2022: Què s’hi fa?

La Mar Bella, el passeig marítim i Marina

La prova de natació es disputarà a la platja de la Mar Bella en un espai protegit de les onades pels espigons. Els triatletes podran gaudir del litoral barceloní, en especial del Port Olímpic i el Parc del Fòrum.

Un cop tornin a terra, els triatletes iniciaran la prova ciclista. Ho faran des del CEM la Mar Bella i en un circuit de 10 quilòmetres que recorrerà tot el passeig Marítim fins a la plaça dels Voluntaris per acabar al punt de sortida, després de passar per l’avinguda del litoral.

betevé emetrà en directe el Triatló de Barcelona 2022 amb un programa especial

Un cop deixin les bicicletes, els participants al Triatló de Barcelona 2022 iniciaran la cursa atlètica. Serà en un circuit de cinc quilòmetres que començarà al pavelló de la Mar Bella i que passarà pel Parc del Fòrum, el passeig de Garcia Faria, l’avinguda d’Icària, el carrer de la Marina i acabarà al CEM la Mar Bella.