Petar Cikusa anirà als Jocs Olímpics de París
@FCbHandbol

Petar Cikusa finalment anirà als Jocs Olímpics de París 2024. El jove jugador del Barça ha estat repescat pel seleccionador espanyol, Jordi Ribera. Cikusa anirà als jocs amb una plaça com a reserva, per cobrir la baixa de darrera hora de Joan Cañellas. El jugador s’afegeix així al porter Sergey Hernández i al pivot Adrià Figueras. Amb aquestes tres places de reserva es completa la llista de 14 jugadors que ha convocat Jordi Ribera per anar als JJOO.

Petar Cikusa ha explotat aquesta temporada com un dels jugadors més prometedors

Petar Cikusa ha fet mèrits per culminar una temporada excel·lent amb la participació en uns jocs olímpics. El central, de només 18 anys, va entrar a formar part del primer equip del Barça d’handbol arran de la greu lesió de genoll que va patir Domen Makuc i el seu rendiment no ha parat de créixer. Amb el Barça aquesta temporada ha guanyat pràcticament tots els títols: la Lliga, la Copa del Rei, la Copa Asobal, la Supercopa d’Espanya, la de Catalunya i la Ibèrica.

Cikusa també ha participat amb la selecció espanyola sub-20 en l’Europeu d’handbol, competició en la qual Espanya s’ha proclamat campiona superant Portugal a la final. Petar Cikusa va ser escollit MVP del global de la competició.