Pedri Golden Boy

Pedri González ha guanyat el Golden Boy de l’any 2021. El premi, que concedeix el diari ‘Tuttosport‘, valora el millor jugador menor de 21 anys de la temporada. L’última vegada que un jugador del Barça va guanyar el guardó, va ser Leo Messi el 2005. El trofeu de guanyador se li entregarà el 13 de desembre.

Una temporada per emmarcar de Pedri

La temporada 2020/2021 de Pedri quedarà per a la història. El jove jugador va arribar a disputar 73 partits en un sol curs, 52 amb el Barça i 21 amb la selecció espanyola, tant a l’Eurocopa com als Jocs Olímpics. Va ser el jugador més utilitzat per Ronald Koeman.

Aquest sobreesforç físic i mental l’està pagant aquesta temporada, en què només ha pogut disputar quatre partits. Les lesions el tenen fora dels terrenys de joc i, de fet, una recaiguda evitarà que Xavi pugui comptar amb ell en els següents partits.

El Golden Boy, el premi de les futures estrelles

L’últim jugador que va guanyar el Golden Boy va ser Haaland la temporada anterior. En clau blaugrana, Messi és el més recent, la temporada 2005. Altres jugadors com Cesc Fàbregas o el Kun Agüero també van guanyar aquest trofeu, tot i que llavors encara no estaven sota la disciplina del Barça.