Paula Badosa s’ha acomiadat de Wimbledon després de caure als setzens de final contra Simona Halep. La tenista del RC Tenis Barcelona no va tenir cap opció i va perdre en menys d’un hora amb un 6-1 i 6-2 contundent. En acabar el partit, Paula Badosa va sincerar-se en roda de premsa amb un missatge adreçat als mitjans de comunicació i també als aficionats del tenis en general: “L’exigència de la gent al darrere… Estàs a la segona setmana i la pregunta és per què no es guanya? I si estàs a la primera setmana i perds et diuen que per què no arribes a la segona. No sé com dir-ho, no soc Rafa Nadal ni ho seré. Ens hem mal acostumat a Espanya, m’agradaria que s’exigís una mica menys.

Paula Badosa, número 4 del món

Paula Badosa ocupa en aquests moments la quarta posició del circuit mundial. De fet, aquesta és la seva millor posició en tota la trajectòria com a tenista. El gran èxit de Paula Badosa va arribar l’octubre del 2021, quan va aconseguir el títol de campiona a Indian Wells.