Paula Badosa, tenista del Reial Club de Tennis de Barcelona, s’ha estrenat al Masters femení amb un triomf contundent contra la número dos del món, la bielorussa Arina Sabalenka. Badosa debutava a la competició que reuneix les vuit millors tenistes del món, i el seu primer partit ha estat memorable. La de Begur ha hagut de remuntar en el primer set, ja que s’ha situat amb un 2-4 en contra, que ha acabat amb un parcial de 6-4 final després de sumar quatre jocs consecutius. El segon set ha estat una allau de joc de Paula Badosa, que no ha donat opcions a Sabalenka.  Badosa ha castigat la bielorussa amb un 6-0 final, i s’ha endut el partit en una hora i 16 minuts.

Badosa acarona les semifinals del Masters

Paula Badosa està a només una victòria de classificar-se per a les semifinals del Masters de tenis que se celebra a Mèxic, a la ciutat de Guadalajara. Les seves pròximes rivals són Maria Sakkari i Iga Swiatek. En l’enfrontament entre totes dues, la Sakkari s’ha imposat a Swiatek en dos sets (6-2, 6-4).