Després de la derrota contra la Cultural Leonesa el Barça B necessitava recuperar la confiança per continuar el llarg camí de la promoció d’ascens a Segona Divisió un cop eliminat de la primera fase. Els homes entrenats per Gerard López tenien l’oportunitat de demonstrar a Cartagena que l’equip encara creu en l’ascens i no la van desaprofitar. El filial blaugrana va sortir disposat a enllestir el partit amb el control de la pilota mentre que el seu rival va esperar al darrera. Poques oportunitats en una primera part de contenció que van donar pas a una segona part més moguda. En el minut 51 el Barça B es va avançar 0 a 1 després que Dani Romera aprofites una passada d’Alenyà però el Cartagena va respondre 3 minuts despres i va empatar quan millor ho estava fent el conjunt blaugrana gràcies a un gol de German. Marcar era vital per afrontar la tornada al Miniestadi amb garanties i l’empat a 1 no era mal resultat un Barça B que va esperar a que el seu rival mogués fitxa. Tot i gaudir d’ocacions però, van ser precisament els blaugrana que es van endur la victòria quan faltaven 9 minuts per acabar gràcies a un gran gol de Gumbau. Una victòria i un pas de gegant per superar l’eliminatòria i arribar a l’última fase final per pujar a la Segona Divisió.