Mèxic va ser el primer rival a tastar el poder de l’equip espanyol. Els de Fernando Muñoz no van donar cap opció als asteques i els van superar per 3 sets a 0. El potencial atacant d’Andrés Villena, autor de 17 punts, va ser clau per engegar el cap de setmana amb bon peu. El segon rival va ser el Qatar. L’equip asiàtic arribava amb l’etiqueta d’os dur de rosegar i ho va demostrar durant mig partit. El primer set va ser molt igualat, però va caure del bàndol espanyol per 25 a 21. Els qatarians van sorprendre en el segon i se’l van endur amb el mateix resultat. Tot i això, els espanyols van tenir a l’abast una remuntada increïble. Els de Fernando Muñoz van arribar a salvar sis pilotes de set en un pavelló entregat. Finalment, la renda dels qatarians va ser massa i van empatar el matx. Però els ànims dels jugadors i de la grada ja estaven encesos i la piconadora es va posar en marxa. Dos sets per emmarcar, deixant els rivals en només 15 i 13 punts respectivament, van suposar el 3 a 1 i la segona victòria a la butxaca. El tercer partit ha costat més. Espanya s’ha avançat però Grècia ha empatat a un set. La selecció hel·lena ha tingut l’1 a 2 molt a prop, però els espanyols, amb un gran Fran Ruiz, han remuntat i s’han tornat a posar al davant. Això ha deixat tocats els grecs, que han vist com el conjunt estatal s’ha endut el tercer set i han aconseguit el tres de tres en un cap de setmana perfecte.