pantalla gegant final champions femenina 2024 plaça catalunya

Barcelona tindrà una pantalla gegant per seguir la final de la Champions entre el Barça i l’Olympique de Lió dissabte, 25 de maig. Els aficionats blaugrana podran seguir el partit a la plaça de Catalunya. L’Ajuntament ha confirmat que instal·larà una pantalla de set metres d’amplada i quatre d’alt per poder veure el matx, que es disputarà a San Mamés.

D’aquesta manera, el consistori, juntament amb l’Institut Barcelona Esports, segueix insistint en l’estratègia de fer de Barcelona un referent de l’esport femení. A més, també es treballa per fer una celebració pels carrers de la ciutat en cas que el Barça aixequi la tercera UEFA Woman’s Champions League.

Segona pantalla gegant per veure una final Barça-Lió

No serà la primera vegada que l’Ajuntament instal·li una pantalla gegant per veure una final de la Champions League entre el Barça i l’Olympique de Lió. Fa un parell de temporades, en la final del 2022, també es va crear tot un dispositiu per seguir el partit a la plaça de Catalunya. Hi havia música ambient a càrrec d’un DJ, punts de menjar i la pantalla gegant situada davanat del monument a Macià. Aleshores, hi van anar unes 20.000 persones.