Memphis Depay

El Barça necessita fer caixa per tenir “fair-play” financer per inscriure els nous fitxatges i no tanca la porta a la sortida de molts jugadors del primer equip. Memphis Depay podria ser un dels jugadors que si el club rep una bona oferta, el Barça es plantejaria deixar-lo marxar. Les bones actuacions amb la selecció holandesa i també a la pretemporada blaugrana han posat al davanter en el punt de mira de molts equips i el club blaugrana estaria disposat a desprendre’s del jugador per un preu aproximat de 20 milions d’euros.

El Manchester United i el Newcastle anglès de la Premier League segueixen atents als possibles moviments de mercat del davanter. També el Sevilla, amb qui s’havia especulat que entraria en una operació amb Jules Koundé.

Memphis, renovació o traspàs

Memphis Depay va arribar lliure la temporada passada, però el seu contracte acaba la temporada que ve i podria marxar amb la carta de llibertat. El tècnic Xavi Hernández compta amb l’holandès, però no és un jugador imprescindible. Si finalment no marxa, el club intentarà renovar el seu contracte, que acaba el juny del 2023. El davanter té 28 anys i un valor de mercat de 35 milions d’euros. Aquesta temporada ha jugat 28 partits i ha marcat 12 gols.