La primera part va ser equilibrada i només s’hi van veure dos gols. Aicardo i Ferrao van donar avantatge als blaugrana amb el 0 a 2. I a la segona part van arribar deu minuts màgics, amb cinc gols del Barça. Amb el 0 a 7 va arribar la relaxació típica dels últims minuts i els locals ho van aprofitar per maquillar una mica el resultat.

Peníscola RehabMedic: Ivan, Juanqui, Nakata, Asensio i Javi–cinc inicial–, Michel, Josiko, Gonzalo, Verdejo,

FC Barcelona Lassa: Paco Sedano, Aicardo, Sergio Lozano, Bateria i Ferrao –cinc inicial–, Lin, Saad, Gabriel, Dyego, Tolrà i Wilde

Gols: 0-1, min 9, Aicardo; 0-2, min 19, Ferrao; 0-3, min 27, Ferrao; 0-4, min 30, Bateria; 0-5, min 34, Dyego; 0-6, min 35, Wilde; 0-7, min 37, Gabriel; 1-7, min 39, Juanqui; 2-7, min 40, Nakata.