Les ocasions més clares de la primera meitat, tres pals. El primer en un xut de Jorge Muñoz que s’ha estavellat a la creueta de la porteria de l’Europa. Els escapulats han reaccionat i Abel Rita també ha fet topar la pilota amb la fusta. I tot seguit, segon pal andreuenc en una rematada de Noguera. Pluvins ha avisat novament amb aquesta rematada visitant i just abans del descans ha arribat la més clara de l’Europa. Montoro no ha pogut transformar el primer gol del partit.
A la segona part el Sant Andreu ha estavellat de nou la pilota al pal, ha pentinat Kevin Gissi i Yagüe ha colpejat com ha pogut, la pilota ha sortit llepant el pal dret del porter.

L’Europa ha pogut guanyar en els últims minuts en dues ocasions. La de Padilla, que ha intentat un retall però finalment ha xutat, ha recollit el xut Abel Rita que tot sol en el cor de l’àrea petita ha rematat fora, de tota manera la jugada ha estat invalidada per fora de joc. La darrera de l’Europa: Padilla ha centrat i ha rematada tot sol Àlex Cano, però el porter Manu Martín ha estat atent i l’ha aturada.

Primera part:

Segona part: