La superioritat era evident abans de començar el partit. Les noies del Polo, finalistes de Lliga la temporada passada tenien totes les de guanyar davant d’un Atlètic-Terrassa que juga una divisió per sota. Tot i així, les egarenques han demostrat que tenen una bona plantilla i que han estat competitives i finalment el partit ha quedat amb un curt 2 a 0. El  Polo ha dominat el partit  des del principi i en el minut 5 la ucraïnesa Yana ha marcat el primer. Les barcelonines no han pogut sentenciar fins a la segona part amb el definitiu 2 a 0 d’Helena Closa.
Diumenge final al Club Egara i no les podran acompanyar la secció dels nois. En una final anticipada, els actuals campions de Lliga s’han enfrontat als finalistes i la venjança ha estat servida. Partit vibrant amb alternatives i molts gols que ha acabat amb empat a 3. Tot s’ha decidit als shot outs i els locals s’han imposat per 4 a 3. Jugaran la final contra el seu filial. L’Egara 1935, que ha superat el Barça en un partit també emocionant que ha acabat amb 2 a 3 per als de terrassa. Veurem si demà poden donar la sorpresa contra el primer equip.