El recital ofensiu blaugrana va començar-se a gestar ben d’hora. Batería va obrir la llauna i a partir de llavors tot va anar rodat. Al descans el marcador ja s’il·luminava amb un 7 a 0 que ho deixava tot sentenciat. La segona part va ser un tràmit i els visitants van aconseguir el gol de l’honor amb el 9 a 1.

FCB Lassa: Cristian, Gabriel, Dyego, Saad, Wilde –cinc inicial-, Lin, Lozano, Batería, Aicardo, Ferrao, Tolrà, M. Feixas.

Jumilla: Fede, Raúl Canto, Negro, Juandi, Cristian Rubio –cinc inicial-, Denis, Javaloy, Simón, Terry.

Gols: 1-0 Batería, min 4; 2-0 Lozano, min 6; 3-0 Gabriel, min 10; 4-0 Batería, min 11; 5-0 Wilde, min 16; 6-0 Batería, min 17; 7-0 Aicardo, min 17; 8-0 Wilde, min 23; 9-0 Aicardo, min 27; 9-1 Juandi, min 33.