Aquest divendres, 8 de març, a les 20.45 h, el Club Natació Barcelona disputarà el partit d’anada dels vuitens de final de l’Eurocup. Els mariners reben la visita del Vouliagmeni, un rival perillós que disputa la segona competició del waterpolo europeu després de quedar eliminats de la Champions.

Un repte complicat, però no impossible per al CN Barcelona

L’eliminatòria contra el Vouliagmeni es presenta, “a priori”, com a molt favorable per a l’equip grec. El conjunt de Vladimir Vujasinovic disputa els vuitens de final de l’Eurocup després de quedar eliminats de la primera fase de grups de la Champions League. Tot i quedar en l’última posició per a l’entrenador del CN Barcelona, Andrei Iosep, el Vouliagmeni “van fer una molt bona fase i van ser capaços de plantar cara a equips com l’Atlètic-Barceloneta”, rival dels mariners a la màxima competició europea.

A la piscina de la Nova Escullera, jugadors i tècnics reconeixen que el favorit per passar als quarts de final de l’Eurocup “és el Vouliagmeni, ja que són els favorits, però no guanya sempre l’equip favorit. Tot dependrà del partit que fem nosaltres”, assegura el tècnic mariner.