Aquest dijous s’ha commemorat que Joan Laporta va aconseguir fa tres anys la victòria electoral que li ha permès encapçalar la presidència del FC Barcelona. Molts han estat els comentaris de la gestió del màxim dirigent blaugrana, però cal destacar la de l’entrenador actual del primer equip, Xavi Hernández. El tècnic ha elogiat la feina de Laporta al capdavant del club i no ha dubtat a lloar-lo: “Laporta és el millor president de la història del Barça“.

Si hi ha alguna persona per treure el Barça d’aquesta situació, és Laporta

Xavi ha volgut fer un “balanç molt positiu” d’aquests tres anys. De fet, el tècnic ha dit que “s’han fet les coses bé”. També ho ha volgut posar en context perquè ha afegit: “Sense ànim de criticar, el president es va trobar un club en un moment complicat tant econòmic com institucional i s’està fent un bon treball”. El tècnic de Terrassa també ha afegit que “estem a meitat de camí i crec que és la millor persona per fer-ho”.

Després, Xavi ha afirmat de forma contundent: “Laporta és el millor president de la història del FC Barcelona, està capacitat, és líder, és positiu i, si hi ha alguna persona per treure el Barça d’aquesta situació és precisament Laporta“.