Rafa Nadal

(EFE/Redacció) – Rafael Nadal té previst començar dimecres els entrenaments a les pistes del Reial Club de Tennis Barcelona amb l’objectiu de disputar el Barcelona Open Banc Sabadell – Trofeu Comte de Godó, torneig que es jugarà del 15 al 21 d’abril i que ha guanyat 12 cops.

Nadal es prepararà a Barcelona

Segons ha pogut saber EFE de fonts de l’organització del torneig, Nadal s’ha posat en contacte amb David Ferrer, director del Godó, per confirmar-li que dimecres serà a la capital catalana. L’objectiu del balear és continuar a Barcelona amb la seva posada a punt després de renunciar a Montecarlo, el Masters 1000 que marca el començament de la gira europea de terra, per reaparèixer en un dels seus tornejos fetitxe.

La setmana passada, el seu oncle i exentrenador Toni Nadal va revelar que el 13 vegades campió del Roland Garros tenia únicament unes petites molèsties a l’hora d’executar el servei, però que pel que fa a la resta del joc s’exercitava amb tota normalitat.

No obstant, la reaparició de Nadal a Barcelona podria no coincidir amb la defensa del títol per part del seu compatriota Carlos Alcaraz, que aquest dimarts ha anunciat que no participaria a Montecarlo per una lesió al braç dret. La seva participació al Godó és, per tant, dubtosa.