L’Europa ha fet bo l’1 a 0 de l’anada davant del Mutilvera i ha aconseguit mantenir l’empat a zero al camp dels navarresos. El mal estat del terreny de joc, molt castigat per la pluja, ha impedit veure un joc lluït. Els de Pedro Dólera han fixat la defensa i s’han classificat per a la segona fase.

La pluja ha deixat el terreny de joc ple de basses i ha evitat que es veiés un duel lluït. Els escapulats han optat per mantenir la porteria a zero i Javi Sánchez ha pogut obrir la llauna a la primera meitat. A la represa, poques ocasions. Cebri ha tingut la més clara de l’Europa. El Mutilvera ha buscat el gol en el tram final, però ha generat poc perill. Al final 0 a 0 i els graciencs, classificats.

UD MUTILVERA: Aitor Navarro, Eneko, Albisu, Iñaki Casado, Contreras (Cisneros, 69′), Dani Rojas, Guembe (Iñigo Gil, 69′), Barbarin, Andoni Ibero (Iñigo Marco, 57′), Ederra i Eztieder.

EUROPA: Rafa Leva, Cano, Alberto, Víctor Duran, León (Cebri, 30′), Javi Lara, Rovira, Marc Esteban (Vivó, 69′), Javi Sánchez, Valderas i Camacho (Diego, 63′).

ÀRBITRE: Juan Francisco Morata Cordera (Las Palmas).

TARGETES: grogues a Albisu -dues i expulsió minut 95- i Eztieder (Mutilvera) i a Javi Lara, Marc Esteban, Vivó, Diego i Cebri (Europa).

GOLS: cap.